fbpx

Google Partners

Hos ROI ONLINE er vi en del af konceptet Google Partners. Her får vi gratis adgang til eksempelvis kurser og kampagnetilbud, og vi drager desuden nytte af den blåstempling, det er, at være en del af Google Partners. Vi varetager mange Google Adwords opgaver for vores kunder, og vi vil til hver en tid anbefale, at man ser efter en Google Partner virksomhed, når man ønsker at lade en specialist varetage sine Google Adwords opgaver. Vi vil nu gøre dig lidt klogere på, hvilke fordele din virksomhed kan opnå, hvis også i bliver en del af Google Partners.

Googles kvalitetsstempel

En virksomheds image og omdømme er essentielt for, hvor troværdig kunder, og potentielt nye kunder, opfatter den givne virksomhed. Derfor er det en god ide, at opsøge elementer, som kan være med til at styrke din virksomhed. Hvis du er en del af Google Partners, viser du først og fremmest dine kunder, og eventuelt nye kunder, at du er en troværdig virksomhed, der overholder de skrappe krav, som er fastsat af Google selv. Dermed fungerer denne titel som en form for kvalitetsstempel for dig og din virksomhed. At være en del af Google Partners, styrker troværdigheden og det gavner også virksomhedens muligheder for udvikling. En Google Partner badget er lig med sikkerhed for ekspertise og professionel håndtering, som styrker dit image for omverdenen, og viser at Google har tillid til dig.

Google-partnere specialiserer sig blandt andet i forskellige AdWords-produktområder såsom søgeannoncering, mobilannoncering, videoannoncering, displayannoncering samt shoppingannoncering. Dermed kan du få netop den hjælp og de værktøjer, som du og din virksomhed har brug for, hvis i skal være en top kvalificeret virksomhed inden for specifikke områder.

Der er mange fordele ved at være en del af Google Partners. Blandt andet kan man bruge den såkaldte Google Partner-badget offentlige steder såsom på virksomhedens hjemmeside og på virksomhedens offline marketingmateriale. Du kan opnå virksomhedsspecialiseringer og demonstrere din virksomheds ekspertise derigennem. Endvidere kan du få din virksomhed vist på Google Partnersøgning websiden og få invitationer om undervisning og support, som kan hjælpe de fleste små og mellemstore virksomheder på den lange bane. Derfor vil vi råde dig til at undersøge mulighederne for, at din virksomhed kan blive en del af Google Partners.