fbpxSkal du igang med AdWords?

Få hjælp til at komme igang


Læs mere


Har du allerede en AdWords konto?

Bliv klogere på hvordan du kan optimere dit arbejde med din AdWords konto


Læs mere


Klarer et bureau dine AdWords?

Er du sikker på, at du får det optimale ud af dine Adwords-penge?


Læs mere

AdWords annoncer

Annoncering i Googles søgeresultater bliver gjort igennem AdWords.
Det er her, den typiske kunde i Danmark søger hen først, når de har brug for en service eller en ydelse. Som annoncør på AdWords, får du kunder og leads med det samme, og du har mulighed for at målrette dine annoncer geografisk, samt til flere forskellige netværk ejet af Google. Du har friheden til selv at bestemme dit budget, og du har mulighed for opsætning af komplet sporing og konverteringsmåling, så du kan måle på hvilke annoncer der giver dig flest kunder og leads.

Hvorfor stiger mine Google AdWords klik omkostninger?

Google har gjort det let og tilgængeligt for menigmand at annoncere på Google AdWords, hvilket reelt set gør at prisen på Google AdWords klik omkostninger stiger. Placeringen af annoncen afhænger af den maksimale budpris man vil byde gange annoncekontoens kvalitetsscore. Det betyder at kvaliteten på annoncekontoen har stor indflydelse på hvor meget du skal betale for din placering. Der findes så mange muligheder for optimering i Google AdWords annonceværktøjet, at menigmand ikke har de rette forudsætninger og erfaring til reelt at kunne gøre dette på egen hånd. Når Google gør budprisen let tilgængeligt for menigmand at tilpasse, hæves den gennemsnitlige klikpris. Da få menigmænd måler optimalt på effekten, stiger AdWords klikprisen ofte til et for dem, ikke rentabelt niveau. Dermed bliver kvaliteten af annoncekontoen essentiel såfremt du ønsker annoncering på Google AdWords der giver profit.

Få professionel hjælp til dét du har behov for

Som kunde hos ROI ONLINE, har du ikke blot en Google Certificeret Partner til at tage sig af dine annoncer, du har også mulighed for selv at bestemme hyppigheden af vores rapportering til dig om tiltag og fremskridt i forbindelse med dine online annoncer. Vi tilbyder vejledning og kurser til dig der selv vil klare dine AdWords annoncer, eller vi har mulighed for at administrere din AdWords konto i samarbejde med dig. Herudover tilbyder vi at gennemgå din konto for at finde ud af om du får nok værdi for de penge du betaler en partner for at administrere din konto.


Få eksempler på leadgenerering

Engageret vækstpartner gennem

Logo
logo
logo
logo
logo
logo

Har du spørgsmål?

Kontakt os i dag og få en uforpligtende samtale. Vi vil meget gerne rådgive dig 


Få en uforpligtende samtale