fbpx

Få hjælp til din nye AdWords konto

Har du brug for hjælp til din AdWords konto? Så læs mere her

Håndterer du selv din AdWords konto?

Læs mere om fordelene ved en ekstern partners hjælp til administration af din AdWords konto

Kontroller din AdWords partners konto

Har du lyst til at blive klogere på ovenstående? Så klik herunder og læs mere

Får du nok for dine AdWords penge?

Google AdWords er for den udenforstående temmelig indviklet at forstå. Dog er det en vigtig del af den moderne forretning, da undersøgelser viser at over halvdelen af de som handler i fysiske butikker, bruger Google for at finde ud af hvilke butikker der er relevante for dem. For online shopping er dette tal selvsagt meget højere, og det samme gælder når en given bruger har brug for en elektriker, mekaniker, eller andre inden for servicebranchen. Det kan altså ikke understreges ofte nok hvor vigtigt det er at bruge energi på sin online tilstedeværelse. Og især annoncering.

Har du en samarbejdspartner til at tage sig af din AdWords tilstedeværelse?

Da det kan koste mange penge at fejlprioritere sit annoncebudget, er det en rigtig god idé at have en specialist inden for feltet til at tage sig af det. Både for at undgå at spilde sine penge, men også for at optimere udbyttet af dem. Kan du få blot et par ekstra potentielle kunder ind på din hjemmeside om ugen, er det bestemt værd at bruge energi på.

Får du hvad du betaler for?

Er du ikke selv AdWords specialist, kan det være svært at gennemskue om du får det du betaler for. Ved du eksempelvis hvad en konvertering koster dig, eller hvad den seneste klikpris er?
Vi har lavet en guide der kan hjælpe dig til at finde ud af om din AdWords samarbejdspartner giver dig den kvalitet og service, vi mener du fortjener.

Engageret vækstpartner gennem

Logo
logo
logo
logo
logo
logo

Har du spørgsmål?

Kontakt os i dag og få en uforpligtende samtale. Vi vil meget gerne rådgive dig