Brug for hjælp?
Ring: 70 20 39 49
Eller skriv til os på info@roi-online.dk
blåt-kort

Adwords

Google Certificeret AdWords bureau

Vi er ikke blot et traditionelt AdWords firma, der retter lidt til på må og få. Vi har som Google Certificeret AdWords Bureau ansvaret for optimeringen af en lang række virksomheder, som bruger mange penge på Google AdWords markedsføring hver måned. For at bibeholde denne certificering, skal vi løbende at videreuddanne os og tage eksamener, hvilket sikrer at vores viden altid er up to date. Dette gavner selvfølgelig vores kunder, således at de altid får gavn af den seneste viden og tendenser inden for branchen.

Få en fast konsulent til din Adwords markedsføring

Når vi tildeler jer en fast konsulent, der varetager jeres google AdWords markedsføring, får I en engageret og professionel Adwords konsulent, der får et dybt indblik i jeres virksomhed og kommer til at fungere mindst bedre end en intern medarbejder.
Det er vores erfaring at en ekstern konsulent er langt mere effektiv end en intern medarbejder, da konsulenten er hjemmevant i Google universet, og kan trække på sine mange erfaringer fra andre AdWords kunder.

Google Adwords konsulent eller hjælp til Adwords optimering?

Det er helt op til jer, hvorvidt I vil lade en fast Google AdWords konsulent varetage alle opgaverne på jeres AdWords markedsføring, eller om I blot vil have hjælp til optimering. Vi kan stadig tildele jeres virksomhed en Google AdWords konsulent, der kender jeres virksomhed og de medarbejdere der varetager AdWords optimering internt i virksomheden. Herved skal I ikke til at have en ny konsulent i røret, hver gang I har behov for hjælp. Da konsulenten kender jer, undgår I at betale for at vi gentagne gange skal finde ud af hvilket stadie jeres medarbejdere er på.

Vi måler på ROI for din Google markedsføring

Alt hvad vi laver af Google markedsføring, sørger vi for at dokumentere, således vi selv kan måle på hvorvidt det har givet Return On Investment for kunden eller ej.
Denne dokumentation samler vi gerne i en overskuelig samling og præsenterer for jer som kunder så I får en så gennemskuelig markedsføring som muligt. Vi laver altid AdWords optimeringer på kundernes egne løsninger, således at kunden selv har det udførte arbejde såfremt et samarbejde eventuelt skulle stoppe. Vi gør altså hvad vi kan for at sikre jer som kunder den bedst mulige løsning.

Bliv Ringet Op

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Please refer to our Error Message Reference.

Vores samarbejde med Google

Læs mere om vores samarbejde med Google og følg med på vores Google+ side, hvis du skal være heldig at deltage i det næste event, hvor vi hjælper virksomheder til Succes Online.

Tag hånd om problemerne

Sidder du i en virksomhed hvor du mener der kunne være behov for vores hjælp, så klik på “Kontakt os” og udfyld formularen med kontaktperson du gerne vil have vi tager fat i samt hvad du mener problematikken er for jeres virksomhed.

Hvilke annoncer giver telefonopkald?

Vi har løsningsmodellen til at få målt på hvilke af jeres annoncer og søgeord der giver opkald i stedet for online konverteringer. Hvis ikke i måler på dette, risikerer i at nedprioritere annoncegrupper og søgeord der faktisk er meget rentable. I får simpelt og enkelt ikke det rigtige udganspunkt for at træffe de rigtige beslutninger. Kan i ikke måle på hvilke kampagner, anonncegrupper og søgeord der giver telfonopkald, så ring 70 20 39 49 NU! eller udfyld ovenstående formular.

Hvilke firmaer besøger hjemmsiden?

Handler du primært B2B, kunne det måske være interessant at vide hvilke virksomheder der besøger jeres hjemmeside, samt hvor de kommer fra og hvad de eventuelt har søgt på via søgemaskinerne for at komme ind til jer. Vi har løsningsmodellen der giver jer muligheden for at få navngivet en stor del af de besøgende virksomheder der har besøgt jeres hjemmeside. Handler du primært B2B og kunne du tænke dig at vide hvem der kan betale sig at ringe til, så udfyld ovenstående formular eller ring 70 20 39 49.

Ruevænget 19 - 5600 Faaborg - Tlf: 70 20 39 49 - info@roi-online.dk
© ROI ONLINE