fbpx

Google Ads certificeret bureau

ROI ONLINE er Google Ads certificeret, hvilket betyder vores Ads konsulenter er godkendt af Google. Det betyder også,  at vi føler os forpligtet til at  uddanne os løbende og holde os opdateret med nyeste viden inden for Google Ads. 

Billede af Frank Larsen

Skal vi - eller vil du selv?

Det er op til dig om du ønsker at vi skal varetage din Google Ads eller om du blot har brug for sparring og rådgivning til optimering. ROI ONLINE tilbyder begge dele, og vi hjælper dig gerne med at træffe det rette valg for din virksomhed.

Vi optimerer ud fra konverteringer

Vi optimerer ikke dine Ads kampagner ud fra systemer og antagelser – vi optimerer ud fra konverteringer. Vi opsætter målsporing, så vi ved, hvilke annoncer der konverterer bedst og giver størst værdi i forhold til investering.

Google Ads certificeret bureau

ROI ONLINE er Google Ads certificeret, hvilket betyder vi kun benytter konsulenter som er godkendt af Google som Google Ads eksperter. De har gennemgået en række prøver gennem Google, som sikrer deres kompetencer inden for forskellige Google produkter som fx. Search, Display og Google Shopping.
ROI ONLINE er rådgiver på Ads optimering for mange forskellige virksomheder i mange forskellige brancher. Hvorfor vi, ud over at være Ads eksperter, også kan rådgive og benchmarke mod andre brancher. Med ROI ONLINE  er du altid sikker på at vi arbejder for dig og din virksomhed – vi skaber vækst.

Om Google Ads

Google Ads Search

Google Ads Search er de tekst annoncer der kommer øverst i forbrugerens søgeresultater.

Hvis placeringerne i den organiske søgemaskineoptimering ikke er tilfredsstillende, kan man med fordel benytte sig af Google Ads Search.

Google Display

Google Ads Display-annoncering er de annoncer, vi alle støder på, når vi færdes på nettet f.eks. vejrudsigt, nyheder, rejser, m.m. Der findes forskellige muligheder for Display annoncering – mest kendt er nok Remarketing, men “Look alike” og “Hensigts målretning” er absolut interessant i forhold til at skaffe nye kunder.

Google Shopping

Når en forbruger laver en søgning i Google, ses Google Shopping-annoncerne allerøverst i søgeresultatet som billedeannoncer. Det er også muligt kun at vælge menuen Google shopping, her er det nemt for forbrugeren at sammenligne priser på et givent produkt.

Få en fast konsulent til din Google Ads markedsføring

Vi matcher en fast konsulent, der varetager din virksomheds Google Ads markedsføring, hvormed du får en engageret og professionel Google Ads konsulent, der får dyb indblik i virksomheden og kommer til at fungere som en form for intern medarbejder.
Det er vores erfaring, at en ekstern konsulent er langt mere effektiv end en intern medarbejder, da konsulenten er hjemmevant i Google universet og kan trække på sine mange erfaringer fra andre Google Ads kunder samtidig med, at han er vant til sætte sig op i helikopteren og se virksomheden fra kundens side. Vi skaber resultater gennem evaluering og fakta ud fra din virksomhed – ikke kun fra generelle systemer. 

Udnyt kompetencer i virksomheden

Du kan også selv gøre noget – det er op til dig. Hvis der er  kompetencer blandt medarbejderne til at udføre nogle af opgaverne, så anbefaler vi at vi sammen finder ud af at bruge ressourcerne, så vi får skabt det bedste ROI. 
Vi vil stadig finde den Google Ads konsulent / projektleder der matcher din virksomhed og de medarbejdere, der eventuelt skal varetage Google Ads optimering internt. Det er vores erfaringer, at med en fast konsulent / projektleder får vi det bedste samarbejde samtidig med det minimerer misforståelser og sparer kostbar tid og penge, når man ikke skal tale med en ny person, hver gang man har behov for hjælp. 

Vi måler på ROI for din Google markedsføring

Alt hvad der laves inden for Søgemaskinemarkedsføring dokumenteres således, at vi kan måle på, hvorvidt det har givet Return On Investment / ROI for kunden eller ej.
Denne dokumentation samler vi gerne i en overskuelig oversigt og præsenterer for kunden, så kunden får en så gennemskuelig markedsføring som muligt. Vi laver altid Google Ads optimeringer på virksomhedens egen konto således, at kunden altid selv har fuld adgang til det vi laver. 

Fordele
  • Få mere ud af din online markedføringsbudget
  • Ram nye potentielle kunder, hvor det giver mest ROI
  • Få forbedret din annoncering på Google
  • Bliv synlig i relevante kunders søgeresultat
  • Udnyt push og pull-marketing på online

Engageret vækstpartner gennem

Har du spørgsmål?

Kontakt os i dag og få en uforpligtende samtale. Vi vil meget gerne rådgive dig 

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Rådgivning

Hos ROI ONLINE får du professionel rådgivning til salg og marketing. Om der er tale om en lille eller mellemstor virksomhed spiller ingen rolle – vi laver altid tilpassede løsninger til hver enkelt kunde. Vores tilgang er meget praktisk, så rådgivningen også bliver til virkelighed inden for en overskuelig tidsramme. 

Projektledelse

ROI ONLINE tilbyder professionel projektledelse inden for markedsføring. Vores projektledere står altid klar til at hjælpe – uanset om det er fra start eller undervejs i processen. Vi fokuserer på optimal fremgang, så vores kunder altid sikres gode resultater. Gennem effektivitet opnår vi sammen de bedste løsninger.

Leverandøroptimering

Vi har et stort netværk af leverandører, der altid står klar til at hjælpe med hver deres specialviden til netop din opgave. Leverandørene er mange og alt fra webudvikling til SoMe og meget mere. Som kunde hos os sikres du et godt overblik under hele processen samt professionel matchmaking mellem projekt og leverandør.