Google Ads certificeret bureau

ROI ONLINE er et Google Ads – tidligere AdWords –  certificeret bureau. Det betyder, at vi har ansvar for en lang række virksomheders optimering af Google annoncer. Vi uddanner os løbende og vil altid have den nyeste viden på området. Med ROI ONLINE på sidelinjen er du sikker på professionel håndtering og synlige resultater.

Billede af Frank Larsen

Konsulent eller hjælp til optimering?

Det er helt op til din virksomhed, hvorvidt du ønsker at have en fast Google Ads konsulent tilknyttet, eller om du blot har brug for hjælp til optimering. ROI ONLINE tilbyder begge dele, og vi er gerne med til at træffe det rette valg for din virksomhed, så du altid sikres de bedste resultater gennem Google annoncer.

Måling af Google markedsføring

Vi dokumenterer alt vores Google markedsføringsarbejde, blandt andet ved hjælp af effektmåling. På den måde er effekten altid synlig, og du skal dertil kun betale for det arbejde, der reelt er udført. Gennem effektmåling kan du som kunde altid følge med i, hvad du får for dine Google annoncekroner.

Google AdWords

Google Ads certificeret bureau

Vi har som Google Ads certificeret bureau ansvaret for optimeringen af en lang række virksomheder, som bruger mange penge på Google Ads markedsføring hver måned. For at bibeholde denne certificering skal vi løbende videreuddanne os og tage eksamener, hvilket sikrer, at vores viden altid er up-to-date. Dette gavner selvfølgelig vores kunder således, at de altid får gavn af den nyeste viden og tendenser inden for branchen.

Få en fast konsulent til din Google Ads markedsføring

Når vi tildeler jer en fast konsulent, der varetager jeres Google Ads markedsføring, får I en engageret og professionel Google Ads konsulent, der får et dybt indblik i jeres virksomhed og kommer til at fungere bedre end en intern medarbejder.
Det er vores erfaring, at en ekstern konsulent er langt mere effektiv end en intern medarbejder, da konsulenten er hjemmevant i Google universet og kan trække på sine mange erfaringer fra andre Google Ads kunder.

Google Ads konsulent eller hjælp til Google Ads optimering?

Det er helt op til jer, hvorvidt I vil lade en fast Google Ads konsulent varetage alle opgaverne på jeres Google Ads markedsføring, eller om I blot ønsker hjælp til optimering. Vi kan stadig tildele jeres virksomhed en Google Ads konsulent, der kender jeres virksomhed og de medarbejdere, der varetager Google Ads optimering internt i virksomheden. Herved skal I ikke til at have en ny konsulent i røret, hver gang I har behov for hjælp. Da konsulenten kender jer, undgår I at betale for, at vi gentagne gange skal finde ud af, hvilket stadie jeres medarbejdere er på.

Vi måler på ROI for din Google markedsføring

Alt hvad vi laver inden for Google markedsføring, sørger vi for at dokumentere således, at vi selv kan måle på, hvorvidt det har givet Return On Investment for kunden eller ej.
Denne dokumentation samler vi gerne i en overskuelig oversigt og præsenterer den for kunden, så kunden får en så gennemskuelig markedsføring som muligt. Vi laver altid Google Ads optimeringer på kundernes egne løsninger således, at kunden selv har det udførte arbejde såfremt et samarbejde eventuelt skulle stoppe. Vi gør altså alt, hvad vi kan, for at sikre kunden den bedst mulige løsning.

illustration af Ads
Fordele
  • Få forbedret jeres nuværende annoncering på Google
  • Få endnu mere ud af jeres online marketingbudget
  • Ram jeres potentielle kunder, når behovet er der
  • Test, hvilke produktgrupper I har markedsfordelene på
  • Skab opmærksomhed omkring jeres virksomhed
  • Test nye produkter på specifik landingsside før launch
  • Udnyt det totale potentiale på online markedet
  • Gør det sværere for nye spillere at penetrere markedet

Engageret vækstpartner gennem

Logo
logo
logo
logo
logo
logo

Har du spørgsmål?

Kontakt os i dag og få en uforpligtende samtale. Vi vil meget gerne rådgive dig