fbpx

Har du en virksomhedskonto nu?

Få det optimale udbytte ud af din konto, læs om dine mange muligheder

Håndterer en partner din Facebook konto?

Vær sikker på at du får det rette udbytte ud af  dit samarbejder

Få en analyse af dit Facebook potentiale

Lad os gøre dit potentiale visuelt!

Brug Facebook annoncering professionelt

Har din virksomhed allerede en side på Facebook? Hvis ikke, er det på tide at oprette den. Husk dog på, en kontinuerlig opdatering af virksomhedens Facebookside, og optimering af igangværende aktiviteter er alfa og omega for at få succes på platformen.
Herudover forventer kunder der finder din virksomhed på Facebook at du svarer hvis de stiller dig et spørgsmål, så der er en rigtig god idé at sætte mindst et par timer af til Facebook om ugen.

Hvad kan Facebook annoncering gøre for din virksomhed?

Svaret på dette spørgsmål er meget simpelt: nemlig rigtig meget!
Facebook er på nuværende den platform der giver dig allermest for pengene, og er på samme tid den annoncerings platform hvor du har mulighed for den absolut bedste segmentering. Især efter indtoget af Facebook Pixel.

Første skridt på din vej til at blive en Facebook haj er at oprette en Facebookside til din virksomhed, herefter skal du oprette en annonce konto, tilknytte et kreditkort, og installere Facebook Pixel. Uanset om du allerede annoncerer eller ej skal du installere Facebook Pixel. Pixlen samler nemlig data til dig lige så snart den er installeret korrekt på din hjemmeside.
Når denne er installeret, er det tid til at lægge en plan. Her skal du tage stilling til hvad dit mål er med tilstedeværelsen på platformen, og hvad du ønsker at formidle til dine målgrupper.

Brug for sparring eller hjælp til at komme igang?

Brug vores sociale medie beregner nedenfor for at få et tilbud på hvad en optimal strategi, skræddersyet til din virksomhed, vil koste.
Du er også meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på et fremtidigt samarbejde.

Engageret vækstpartner gennem

Logo
logo
logo
logo
logo
logo

Har du spørgsmål?

Kontakt os i dag og få en uforpligtende samtale. Vi vil meget gerne rådgive dig