Brug for hjælp?
Ring: 70 20 39 49
Eller skriv til os på info@roi-online.dk
blåt-kort

TYPO3 CMS

TYPO3 CMS hjemmeside udvikling

TYPO3 CMS er et stort og gennemtestet open source Content Management System, som er udarbejdet under GNU Public Licens. Systemet er som udgangspunkt gratis, da det i sin egenskab af open source CMS ikke ejes af nogen. Det udvikles og holdes til stadighed up to date af flere tusinde forskellige TYPO3 udviklere rundt om i verden. Med mere end 500.000 hjemmesider online verden over, samt over 100.000 programmører i  udviklings netværket, der alle har incitamenter til at få systemet til at køre så optimalt som muligt, er man sikret et fremtidssikret CMS-system med en TYPO3 hjemmeside.

TYPO3 support eller TYPO3 kursus

Som TYPO3 udbyder tilbyder vi den hjælp, som netop I har brug for. Vi kan tilbyde følgende:

Vi har mulighed for at tilbyde en fast konsulent, som kender jer og jeres behov.
Vi afholder skræddersyede kurser, og kommer gerne hen til jer, uanset hvor i landet I bor. Er du interesseret i et TYPO3 kursus eller vil du blot høre om hvordan vores eksperter kan hjælpe jer, så udfyld formularen øverst til højre eller kontakt os direkte.

 TYPO3 webshop og søgemaskineoptimering

Som et stort og meget brugt system, har man igennem længere tid haft behov for at kunne facilitere salg igennem sin eksisterende løsning. Denne stigende efterspørgsel har medført en del forsøg på at lave moduler der kan tilkobles løsningen, og det er i dag muligt at lave webshop til sin TYPO3 hjemmeside.
Da der er mulighed for at bygge videre på systemet, kan næsten alt lade sig gøre, men man skal forvente at specielle ønsker som eksempelvis en dobbelt TYPO3 Navision integration, tager tid. En webshop af denne type vil have gode chancer for at blive en succes, da den indholdsmæssige søgemaskineoptimering kan automatiseres, hvis man indsætter indholdet korrekt, samt har bygget løsningen optimalt.
Har I tanker om at tilføje en webshop til jeres TYPO3 løsning, udfyld da formularen øverst til højre eller ring 70 20 39 49 så vi kan give vores bud på hvordan dette kan lade sig gøre.

Bliv Ringet Op

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Please refer to our Error Message Reference.

Vores samarbejde med Google

Læs mere om vores samarbejde med Google og følg med på vores Google+ side, hvis du skal være heldig at deltage i det næste event, hvor vi hjælper virksomheder til Succes Online.

Tag hånd om problemerne

Sidder du i en virksomhed hvor du mener der kunne være behov for vores hjælp, så klik på “Kontakt os” og udfyld formularen med kontaktperson du gerne vil have vi tager fat i samt hvad du mener problematikken er for jeres virksomhed.

Versioner ældre end 4.6

Har I en version 4.6 eller ældre end version 4.5 LTS, vil I have en løsning der ikke bliver opdateret yderligere. Er dette tilfældet, ring 70 20 39 49 .

Version 6.2 LTS

Der er i TYPO3 Core Team blevet besluttet at vi får forlænget bugfixes på 4.5 LTS med yderligere ½ år, så vi nu har et helt år til at få migreret alle vores kunder til den nye version 6.2 LTS der efter planen skulle være fremtidssikret mindst til ultimo 2016. Det betyder at der igen bliver plads i kalenderen til at tage flere planlagt opgraderinger ind. Har du ikke allerede planlagt opgraderingen til næste Long Term Supported Version, så udfyld formularen ovenfor og lad os få lagt det i produktionsplanen. Jo før det bliver planlagt, des bedre pris kan vi give.

Ruevænget 19 - 5600 Faaborg - Tlf: 70 20 39 49 - info@roi-online.dk
© ROI ONLINE