Brug for hjælp?
Ring: 70 20 39 49
Eller skriv til os på info@roi-online.dk
blåt-kort

TYPO3 CMS

TYPO3 CMS hjemmeside udvikling

TYPO3 CMS er et stort og gennemtestet open source Content Management System, som er udarbejdet under GNU Public Licens. Systemet er som udgangspunkt gratis, da det i sin egenskab af open source CMS ikke ejes af nogen. Det udvikles og holdes til stadighed up to date af flere tusinde forskellige TYPO3 udviklere rundt om i verden. Med mere end 500.000 hjemmesider online verden over, samt over 100.000 programmører i  udviklings netværket, der alle har incitamenter til at få systemet til at køre så optimalt som muligt, er man sikret et fremtidssikret CMS-system med en TYPO3 hjemmeside.

TYPO3 support eller TYPO3 kursus

Som TYPO3 udbyder tilbyder vi den hjælp, som netop I har brug for. Vi kan tilbyde følgende:

Vi har mulighed for at tilbyde en fast konsulent, som kender jer og jeres behov.
Vi afholder skræddersyede kurser, og kommer gerne hen til jer, uanset hvor i landet I bor. Er du interesseret i et TYPO3 kursus eller vil du blot høre om hvordan vores eksperter kan hjælpe jer, så udfyld formularen øverst til højre eller kontakt os direkte.

 TYPO3 webshop og søgemaskineoptimering

Som et stort og meget brugt system, har man igennem længere tid haft behov for at kunne facilitere salg igennem sin eksisterende løsning. Denne stigende efterspørgsel har medført en del forsøg på at lave moduler der kan tilkobles løsningen, og det er i dag muligt at lave webshop til sin TYPO3 hjemmeside.
Da der er mulighed for at bygge videre på systemet, kan næsten alt lade sig gøre, men man skal forvente at specielle ønsker som eksempelvis en dobbelt TYPO3 Navision integration, tager tid. En webshop af denne type vil have gode chancer for at blive en succes, da den indholdsmæssige søgemaskineoptimering kan automatiseres, hvis man indsætter indholdet korrekt, samt har bygget løsningen optimalt.
Har I tanker om at tilføje en webshop til jeres TYPO3 løsning, udfyld da formularen øverst til højre eller ring 70 20 39 49 så vi kan give vores bud på hvordan dette kan lade sig gøre.

Bliv Ringet Op

Facebook bekæmper ”fake-news” med ny funktion.
I sin seneste indsats for at bekæmpe fænomenet ”fake-news”, falske nyheder, har Facebook testet en helt ny feature. Denne funktion giver facebookbrugerne yderligere information om de nyheder, som vises i deres nyhedsfeed. Funktionen er angivet med bogstavet ”i” nær overskriften til en given artikel. Ved anvendelse af funktionen vil facebookbrugerne få hjælp til at identificere falske nyheder og dermed kunne skelne utroværdige udgivere, der i dag er et voksende fænomen, som blandt andet havde en central plads i det seneste amerikanske præsidentvalg.
Helt konkret vil funktionen afsløre kontekstuelle oplysninger såsom udgiverens Facebook- og Wikipediasider, relaterede artikler om samme emne samt oplysninger om hvordan andre brugere deler på pågældende artikel. Ideen bag funktionen er at genskabe en digital tillid, som er blevet brudt i takt med de stigende falske nyheder.
Kilde: Business insider
... Læs mereLæs mindre

Vis på Facebook

Er du opmærksom på kompleksiteten af SSL/https? Har du sikret, at din virksomheds hjemmeside er troværdig og kender du i den forbindelse din rangering på Google? Er dit erhverv eksempelvis involveret i e-handel eller har du en hjemmeside - SSL er relevant for alle.
SSL er med til at minimere risikoen for angreb da der er krypteret et link mellem server og browseren.

Alle e-forretninger som behandler personlige og fortrolige oplysninger bør have et SSL certifikat, både for deres egen og for deres besøgendes skyld. SSL (Secure Sockets Layer), sikrer at det kun er afsender og modtager, som kan læse de informationer, der kommunikeres mellem de to parter. Dette er vigtigt i dag, hvor man nemt kan komme galt afsted, når man handler på nettet. Det er ikke kun vigtigt for hjemmesider som indeholder e-handel, men derimod vigtigt for troværdigheden på alle former for hjemmesider. Et SSL certifikat er vejen til troværdighed og tryghed men det er nu i høj grad også en rangeringsfaktor, som har betydning for din SEO, da sikkerhed er i særdeles høj kurs hos Google.

I 2016 gjorde Google det til et krav, at man i forbindelse med Google Shopping brugte SSL - Fra januar 2017 begyndte Google at afsløre graden af sikkerhed på webshops for brugerne. Dette markeres med farven grøn, gul og rød, hvoraf rød er meget usikker.
Google begynder at suspendere Google shopping uden ssl.
Hvis du ikke allerede har skiftet fra http til https, vil det være en klar fordel, såfremt du vægter sikkerhed højt.
... Læs mereLæs mindre

Vis på Facebook

Nye Succes Online arrangementer er nu skudt i gang!

Lyder gratis viden om optimering af digitale kompetencer som noget for dig?

Vi er en del af Googles initiativ Succes Online, som hjælper små og mellemstore virksomheder med at tilegne sig optimerede færdigheder indenfor online markedsføring.

Der tilbydes gratis arrangementer, som guider dig og din virksomhed til at opnå de bedst mulige digitale kompetencer indenfor SEO, digitale medier, Adwords og meget andet.
... Læs mereLæs mindre

Vis på Facebook

ROI ONLINE er underviser på succes online hvor der arbejdes med praktiske dos and dont's, dette er afgørende for din succes på nettet. Vi levere en konkret handlingsplan og ikke mindst viden, der har til formål at gøre dig blandt de bedste på nettet. Der er også mulighed for 1:1 sparring. ... Læs mereLæs mindre

Succes Online - Sønderborg 2017

oktober 24, 2017, 9:00am - november 7, 2017, 6:00am

ROI ONLINE er underviser på succes online hvor der arbejdes med praktiske dos and dont's, dette er afgørende for din succes på nettet. Vi levere en konkret handlingsplan og ikke mindst viden, der ...

Vis på Facebook

Fra tjeklisten til handlingsplan:

ROI ONLINE er underviser på succes online hvor der arbejdes med praktiske dos and dont's, dette er afgørende for din succes på nettet. Vi levere en konkret handlingsplan og ikke mindst viden, der har til formål at gøre dig blandt de bedste på nettet. Der er også mulighed for 1:1 sparring
... Læs mereLæs mindre

Succes Online - Assens 2017

september 28, 2017, 1:00pm - september 28, 2017, 10:30am

Fra tjeklisten til handlingsplan: ROI ONLINE er underviser på succes online hvor der arbejdes med praktiske dos and dont's, dette er afgørende for din succes på nettet. Vi levere en konkret handl...

Vis på Facebook

Vores samarbejde med Google

Læs mere om vores samarbejde med Google og følg med på vores Google+ side, hvis du skal være heldig at deltage i det næste event, hvor vi hjælper virksomheder til Succes Online.

Tag hånd om problemerne

Sidder du i en virksomhed hvor du mener der kunne være behov for vores hjælp, så klik på “Kontakt os” og udfyld formularen med kontaktperson du gerne vil have vi tager fat i samt hvad du mener problematikken er for jeres virksomhed.

Versioner ældre end 4.6

Har I en version 4.6 eller ældre end version 4.5 LTS, vil I have en løsning der ikke bliver opdateret yderligere. Er dette tilfældet, ring 70 20 39 49 .

Version 6.2 LTS

Der er i TYPO3 Core Team blevet besluttet at vi får forlænget bugfixes på 4.5 LTS med yderligere ½ år, så vi nu har et helt år til at få migreret alle vores kunder til den nye version 6.2 LTS der efter planen skulle være fremtidssikret mindst til ultimo 2016. Det betyder at der igen bliver plads i kalenderen til at tage flere planlagt opgraderinger ind. Har du ikke allerede planlagt opgraderingen til næste Long Term Supported Version, så udfyld formularen ovenfor og lad os få lagt det i produktionsplanen. Jo før det bliver planlagt, des bedre pris kan vi give.

Ruevænget 19 - 5600 Faaborg - Tlf: 70 20 39 49 - info@roi-online.dk
© ROI ONLINE