fbpx

TYPO3 CMS

TYPO3 CMS er dom udgangspunkt gratis. Det er et enkelt system, som giver webudvikleren mulighed for at styre online indhold i forhold til indhold, design og meget mere. Dette system er kvalitets- og fremtidssikkert, hvorfor ROI ONLINE blandt andet benytter sig af dette system.

rådgivning

Support eller kursus

Vi tilbyder altid hjælp til vores kunder, hvis vi samarbejder om et TYPO3 CMS-system. Uanset om support eller et dybdegående kursus er noget for dig, er ROI ONLINE den rette til jobbet.

Billede af en computer med et forstørrelsesglas

Webshop pg SEO

TYPO3 CMS-systemet skaber unikke muligheder inden for både webshop og SEO. Med vores ekspertise, kan vi hjælpe dig med, at vurdere, hvilke af disse muligheder, som vil være relevante for din virksomhed, så i kan skabe ROI og på sigt en bedre bundlinje.

Ikon af TYPO3 CMS

TYPO3 CMS

TYPO3 CMS hjemmeside udvikling

TYPO3 CMS er et stort og gennemtestet open source Content Management System, som er udarbejdet under GNU Public Licens. Systemet er som udgangspunkt gratis, da det i sin egenskab af open source CMS ikke ejes af nogen. Det udvikles og holdes til stadighed up to date af flere tusinde forskellige TYPO3 udviklere rundt om i verden. Med mere end 500.000 hjemmesider online verden over, samt over 100.000 programmører i  udviklings netværket, der alle har incitamenter til at få systemet til at køre så optimalt som muligt, er man sikret et fremtidssikret CMS-system med en TYPO3 hjemmeside.

TYPO3 support eller TYPO3 kursus

Som TYPO3 udbyder tilbyder vi den hjælp, som netop I har brug for. Vi kan tilbyde følgende:

 • Installation
 • Design af template med forskellige skabeloner
 • Vejledning i extension programming
 • Udarbejdelse af responsivt webdesign
 • Kursus

Vi har mulighed for at tilbyde en fast konsulent, som kender jer og jeres behov.
Vi afholder skræddersyede kurser, og kommer gerne hen til jer, uanset hvor i landet I bor. Er du interesseret i et TYPO3 kursus eller vil du blot høre om hvordan vores eksperter kan hjælpe jer, så kan du kontakte os direkte.

TYPO3 webshop og søgemaskineoptimering

Som et stort og meget brugt system, har man igennem længere tid haft behov for at kunne facilitere salg igennem sin eksisterende løsning. Denne stigende efterspørgsel har medført en del forsøg på at lave moduler der kan tilkobles løsningen, og det er i dag muligt at lave webshop til sin TYPO3 hjemmeside.
Da der er mulighed for at bygge videre på systemet, kan næsten alt lade sig gøre, men man skal forvente at specielle ønsker som eksempelvis en dobbelt TYPO3 Navision integration, tager tid. En webshop af denne type vil have gode chancer for at blive en succes, da den indholdsmæssige søgemaskineoptimering kan automatiseres, hvis man indsætter indholdet korrekt, samt har bygget løsningen optimalt.

Fordele
 • Mere end 500.000 hjemmesider sikrer optimal funktionalitet
 • Let at arbejde med også for store organisationer
 • God brugerstyring for skribenter, redaktører og så videre
 • Gratis licens, man betaler kun for timerne til implementering
 • Mulighed for at vælge anden udbyder uden problemer
 • Der findes et hav af forskellige gratis extensions moduler
 • Indholdsmæssigt kan TYPO3 søgemaskineoptimering automatiseres

Engageret vækstpartner gennem

Logo
logo
logo
logo
logo
logo

Har du spørgsmål?

Kontakt os i dag og få en uforpligtende samtale. Vi vil meget gerne rådgive dig