fbpx

CMS

Joomla CMS

Joomla er et Open Source Content Management System (CMS) som virksomheder kan bruge til selv at indtaste indhold i form af billeder og tekst, samt selv styre hjemmesidens sidestruktur. Systemet er meget brugervenligt og henvender sig til såvel øvede og ikke øvede brugere. Til systemet findes der mere end 10.000 standardiserede moduler, der giver mulighed for at selv den mest funktionsrige hjemmeside kan udarbejdes, uden de store ekstraomkostninger til specialprogrammering. Alt i alt et godt system der kan bruges til meget store hjemmesider.

WordPress CMS

Wordpres er et Open Source Content Management System (CMS) der bruges på mange millioner hjemmesider og blogs rundt omkring i verden. Det er med WordPress meget let at styre både sidestruktur, indhold og billeder som standard, men der er også et meget stort antal af ekstra moduler, som kan installeres let og med et brugervenligt administrationsområde. De mere end 23.000 forskellige plugins giver mulighed for at alle virksomheder, offentlige instanser såvel som private, kan få den optimale hjemmesideløsning til de helt rigtige priser. Et supergodt system der giver mulighed for rigtig god søgemaskineoptimering. Systemet er endvidere meget fremtidssikret, da der kontinuerligt kommer nye opdateringer der let og uden nedetid, sørger for at hjemmesiden altid er up-to-date.

TYPO3 CMS

TYPO3 CMS er meget brugervenligt og frontendredigering kombineret med den komplekse brugerstyringsmulighed, er det ideelt til store organisationer. TYPO3 har 5.700 moduler, men disse er bygget struktureret i TypoScript, et specifikt kodesprog til TYPO3, som gør at man typisk kan videreudvikle eller tweeke moduler til netop det man har behov for.

Drupal CMS

Drupal CMS er også et meget stort system, der også primært bør benyttes af større organisationer. Drupal er også gennemtestet og med de godt 600.000 løsninger online og mere end 21.000 moduler, er der rig mulighed for at få en struktureret løsning, der kan indeholde mange funktioner og være velegnet til mange simultane brugere.

Hos ROI-Online finder vi den rigtige løsning der passer til netop Jeres behov, uanset om det er en stor eller en lille løsning I skal bruge.
Der kan laves en simpel CMS hjemmeside fra kr. 5.000,-