fbpx

Er du helt ny til SEO?

Lad os præsentere dig for dine mange muligheder, læs mere her

Tjek om du får nok for dine SEO penge

Vi hjælper dig med at lave målinger, så du kan se, om du får nok ud af din SEO-optimering

Få en teknisk analyse af din hjemmesides SEO potentiale

Kontakt os hvis du vil høre mere

Udnyt dit SEO potentiale

Man SEO optimerer kort sagt en hjemmeside ved fortælle søgemaskinen, i danskernes tilfælde Google, hvad der er på hjemmesiden. Dette gør man ved at tildele de forskellige elementer på hjemmesiden titler, og optimere mod udvalgte søgeord. Herudover skruer man på et utal af andre parametre der indgår i Googles algoritmer.

Hvordan bliver jeg fundet i Google?

Google bruger algoritmerne til at bestemme hvilken hjemmeside der skal ligge øverst i søgeresultaterne på et givent søgeord.

Googles algoritmer er af gode grunde hemmelige, og de er derfor aldrig særlig informative om de ændringer de foretager i dem. Når algoritmerne bliver rettet til har det stor betydning for de millioner af virksomheder som annoncerer igennem Google. Derfor er det en rigtig god idé altid at have fingeren på pulsen i forhold til seneste udmeldinger fra Google, så du ved hvilken betydning de kan have for dig og din hjemmeside.

Teknisk SEO optimering

Udover onpage SEO optimeringen nævnt ovenfor, er der også en række tekniske foranstaltninger du kan tage. En af dem er at optimere din loadspeed, altså den tid det tager at loade din side.

Vi har udviklet et værktøj så du kan få svar på hvorvidt din hjemmeside loader optimalt, og hjælper dig gerne med at optimere din loadspeed, så du på sigt når helt til tops i Google.

Engageret vækstpartner gennem

Logo
logo
logo
logo
logo
logo

Har du spørgsmål?

Kontakt os i dag og få en uforpligtende samtale. Vi vil meget gerne rådgive dig