fbpx

Få hjælp til at udnytte dit SEO potentiale

ROI ONLINE hjælper med det optimale udbytte af SEO

Tager en partner sig af din SEO?

Får du nok effekt hos din nuværende SEO-specialist?

Kom i gang med at SEO optimere din hjemmeside

Lad os gøre dig klogere på SEO-verdenens mange muligheder

Hvordan SEO optimerer man en hjemmeside?

SEO er en forkortelse for Search Engine Optimization. Altså optimering til søgemaskiner. Man bruger herhjemme absolut mest energi på at optimere til Google, eftersom de så sent som i juli 2016 havde en markedsandel i Danmark på over 95%.

Hvordan virker Google?

Meget kort fortalt, fungerer Google således at de har nogle “spiders” som gennemgår eller “crawler” hjemmesider der er offentligt tilgængelige. Når de har gennemgået en given hjemmeside, bliver den føjet til Googles indeks. Den bliver altså lagret af Google så den ligger klar til når en given bruger søger efter hjemmesider der ligner den.

For at få besøgende på sin hjemmeside, skal man først og fremmest være synlig, og kunne blive fundet på Google. Eftersom brugere har en tendens til at være lidt dovne, og ikke bevæger sig videre end til søgeresultatets første side, gælder det om at rangere så højt som overhovedet muligt i de organiske søgeresultater. Organiske søgeresulater er dem der bliver påvirket af din SEO indsats, og har altså intet at gøre med betalte annoncer.

Sådan ser de organiske søgeresultater ud i Google

Hvordan bliver jeg fundet i Google?

Der er en stor mængde parametre som spiller ind på din rangering i Google. Men absolut vigtigst er dine søgeord, og i det hele taget tekst indholdet på din hjemmeside. Sælger du eksempelvis naturmedicin, er det meget hensigtsmæssigt at du også bliver fundet når en bruger søger på dette ord. Dette er dermed et af dine søgeord.
En succesfuld online strategi indebærer først og fremmest en søgeordsanalyse som er gennemarbejdet, med henblik på de ord som brugerne søger på.

For at hjælpe dig lidt på vej, har vi udviklet et værktøj du kan bruge til at tjekke din placering på Google på de søgeord, du mener er mest relevante for dig.
Vi tilbyder vejledning og sparring, så du selv kan komme igang med søgemaskine optimeringen af din hjemmeside, og hvis du ønsker det, tager vi os gerne af det.
Kontakt os gerne for en dialog om hvordan vi kan optimere din digitale tilstedeværelse bedst muligt.

Engageret vækstpartner gennem

Logo
logo
logo
logo
logo
logo

Har du spørgsmål?

Kontakt os i dag og få en uforpligtende samtale. Vi vil meget gerne rådgive dig