fbpx

Succes Online 2018

ROI ONLINE er klar til endnu et år med Succes Online, hvor vi deler viden omkring online succes. Vi ønsker, at vi igen i 2018 kan være med til at vejlede til optimerede online resultater hos både små og mellemstore virksomheder. Vores fokus er på målrettet markedsføring og de nye muligheder, som opstår i denne sammenhæng. De nye muligheder omhandler i særdeleshed teknologiske hjælpemidler.
Den 28. februar er der kick-off for dette års Succes Online, hvorefter der vil følge nogle spændende værksteds-workshops og andre spændende arrangementer, som ROI ONLINE ser frem til.

Opdaterede markedsføringsværktøjer
Det som var en god marketingstrategi sidste år er ikke nødvendigvis en god strategi i år. Dette er netop en faktor, som Succes Online arbejder med.
En ting er helt sikkert – Teknologien udvikler sig hurtigere, end de fleste af os tror. Der suppleres med helt nye muligheder i forbindelse med teknologiske markedsføringsværktøjer, som kræver indsigt. Denne oplysning og indsigt hjælper Succes Online med, og målet er, at din virksomhed oplyses om, hvilke nye muligheder der kommer til, samt hvordan disse anvendes optimalt. Eksempelvis er big data en af de bedste muligheder for at nå specifikke målgrupper. Det er ikke længere et spørgsmål om at være den, som råber højest – det er i dag et spørgsmål om, at være mest mulig relevant, da man ellers vil blive sorteret fra. Modtageren ønsker konkret og præcis markedsføring på det helt rigtige tidspunkt. De sociale medier har bidraget til, at vi bombarderes med langt flere tilbud end hidtil. Disse medier er en stor del af vores hverdag, hvilket afføder, at vi bliver kræsne, og kun ønsker relevant reklame. Til Succes Onlines arrangementer tager vi fat på emner som dette, og hjælper hinanden til at opnå en viden, som vi alle kan drage fordel af.

Måske Succes Online er noget for dig?
Hvis du er interesseret i at se mere om workshops og andre møder, som Succes Online afholder, kan du se med her, og få mere information om hvor og hvornår, du kan tage del i Succes Online.

Vil du vide mere nu?
Vil du gerne vide mere om relevante værktøjer inden for dette område? Vil du, her og nu, se hvordan du kan undgå spild af kostbare markedsføringsressourcer? Så kan du med fordel læse med her.