fbpx

Afglobalisering fører til automatisering

I vores seneste artikel spåede vi, at 2021 bliver digitaliseringens år – dette holder vi stadig fast i, men det kræver, at virksomhederne selv arbejder for det, også selvom corona har sat en stopper for globaliseringen.

Flere og flere virksomheder rykker produktionerne hjem

Corona har udfordret de fleste virksomheder, da der blandt mange andre problemer har været manglende varelevering, hvilket har resulteret i at flere virksomheder rykker produktionerne til Europa, eller helt står for det selv. Virksomheder søger derfor intelligente løsninger, der ikke kræver for meget af virksomheden selv, og det er her, hvor automatiseringen bør komme på tale.

Automatiseringer i en virksomhed kan være med til at øge op til 30% af produktiviteten

Meget af automatiseringen kan, og kommer til at ske i forlængelse af den nye teknologi, 5G, som beskrevet i vores forrige artikel. Automatisering af virksomheder starter med ledelsen, så det er vigtigt, at der er kendskab til mulighederne, og de goder det vil føre med sig. Det er vigtigt at tænke langsigtet, da nye implementeringer godt kan lyde dyrt i opsætning og omkostninger. Dog vil virksomheden på sigt vinde pengene hjem, idét der kan opnås en øget produktivitet, der vil føre til en større omsætning med henblik på virksomhedens fremtid.

Det er muligt for alle virksomheder, store som små, at automatisere. Det kan være alt fra robotter i produktionen til automatisering af ordresystemer. Hvis man starter i det små, vil det på sigt føre til flere besparelser i takt med, at virksomheden bliver fornyet og optimeret.

Skulle dette have vakt interesse i at finde de rigtige værktøjer til automatisering, så tøv ikke med at kontakte os hos ROI ONLINE, hvor vi kan rådgive omkring, hvad jeres virksomheden har behov for.