fbpx

Hvad er det nu GDPR er?

GDPR kan være svært at navigere rundt i, da der er mange ting, der skal tages højde for. Vi giver dig nu et tip om Datatilsynets podcast serie, der forhåbentlig kan gøre dig klogere på sagen.

Som virksomhed kan det være svært at vide præcis, hvad GDPR er, og hvad du som virksomhed skal gøre, samt informere dine brugere af virksomhedens hjemmeside om. Datatilsynet har i den forbindelse lavet en podcast serie, der handler om databeskyttelsesreglerne, i daglig tale GDPR, og hjælper især små og mellemstore virksomheder med at blive klogere på, om de lever op til databeskyttelsesreglerne.

20 episoder

Podcasten indeholder 20 episoder, hvor hver episode fokuserer på en specifik gren omhandlende GDPR reglerne. Det er forskellige medarbejdere fra Datatilsynet, der er værter i hvert afsnit, hvor de fortæller om disse emner. 

Første episode starter meget grundlæggende med at informere om, hvad personoplysninger er. Herefter dykker podcasten dybere ned i hvornår, og hvordan samtykke skal ske, samt hvornår sletning skal foregå. Podcasten kommer ydermere ind på både GDPR rettighederne ved telefonsamtaler, tredjelands overførsler og TV-vågning. Slutteligt har podcasten emner som kreditoplysninger, behandling af oplysninger om besøgende på hjemmesider og flere afsnit omhandlende dataansvarlige og databehandling. 

Alt i alt er det en podcast serie, der er velegnet til dig og din virksomhed, der gerne vil blive klogere på, hvad GDPR egentlig er for en størrelse. Podcast afsnittene kan findes her.

Vi kan hjælpe

Hos ROI ONLINE er vi behjælpelige med udarbejdelsen af GDPR teksterne, hvis der er behov for dette. Kontakt os allerede i dag, så kan vi tage en snak om, hvad du og din virksomhed skal være opmærksomme på.