fbpx

Webshop

ecommerce
Gennem de sidste 10 år, har nethandelen steget år for år, og webshops er i dag oppe på at udgøre en meget stor del af den samlede handel i Danmark.

Der har gennem årene vist sig stigende tendenser til, at man i Danmark bruger mindre og mindre tid på at handle, hvormed den hurtige online handel, tiltaler mange mennesker. Der har ligeledes været en stigende tendens indenfor de private kunder, til at handle online. For 5 år siden var tallet der havde handlet på internettet indenfor den sidste måned, 38 % og det er i dag oppe på hele 69%. Med andre ord, hvis din virksomhed handler primært med private kunder og du ikke har en webshop til at sælge dine varer eller tjenester, vil din virksomhed gå glip af ca 2/3 af de potentielle kunder der bruger internettet. Den andel der bruger internettet hver måned, er i dag oppe på 98% af den voksne befolkning. Der er altså store penge at tjene på internettet. Der vurderes at andelen af varer og tjenester, der købes af virksomheder eller det offentlige, er væsentligt større end ved de private kunder. Hvis i vil have en del af kagen, så lav en webshop.

Optimering af din webshop

Vi hjælper i ROI-Online vores kunder med at optimere deres webshops, ved brug af de forskellige erfaringer, vi har skabt os gennem mange års arbejde med online markedsføring. Det er ikke altid et flot design, der gør at webshoppen kommer til at have en god konverteringsrate, men nogle vil nok påstå, at det er vigtigt. Vores postulat går på at et design på en webshop, skal stå i forhold til virksomhedens ønsker om afspejling samt dennes produkter. Vi mener det er essentielt at benytte et design, der passer til den målgruppe man har, hvormed der vil skabes større tryghed i købsfasen, som har vist sig at være en af de store barrierer for ikke at afslutte handlen.

Open Source Webshops

Ved ROI-Online hjælper vi alle vores kunder med at få den optimale konvertering ud af markedspotentialet, om de har en eksisterende webshop eller ej. Såfremt kunden har en eksisterende webshop, der giver problemer i henhold til SEO, vil vi foreslå en teknisk gennemgang af løsningen, der ender ud med en tilbundsgående rapport, der giver tips til, hvorledes man undgår de uhensigtsmæssige ulemper. Skulle dette ikke kunne lade sig gøre at få rettet, vil ROI-Online være behjælpelig med at få oprettet en ny webshop, som ikke har de tekniske ulemper.

I ROI-Online benytter vi os af Open Source Webshopsystemer. Vi har mulighed for at få lavet løsninger i Open Source Systemer som eksempelvis Magento og PrestaShop, eller som en del af et integreret Shop og CMS-system i TYPO3 CMS, WordPress eller Joomla CMS. Med Open Source ideologien, sparer man mange penge på udvikling og sikrer i krisetider, at der ikke er nogle af de bærende kræfter, der går konkurs således at udviklingen stopper.

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak omkring, hvordan vi kan hjælpe Jeres virksomhed til at få udbytte af det store potentiale der ligger i online handel.