fbpx

Statistik


Når man har en hjemmeside eller webshop er det vigtigt, at der kan måles på de markedsførings tiltag, som der implementeres. Så man både kan se ens besøgstal, hvor folk er kommet fra og i øvrigt hvordan de har fundet frem til netop din hjemmeside.

Det mest brugte statistik system er lavet af Google og hedder Analytics. Det er så avanceret, at det kan dækker næsten alle firmaers statistik behov, men samtidig også rimelig simpelt at bruge – Og så er det gratis.

Når vi hjælper virksomheder med online markedsføring, så er det en helt essentiel del, at der kan måles på alt, således at resultaterne der skabes er gennemskuelige for begge parter. Vi sørger altid for fuld installation og hjælp i forbindelse med implementering af Google Analytics, og kan også hjælpe med generel rådgivning omkring hjemmeside og webshop statistik.

Kontakt os for mere info om, hvordan vi kan forbedre Jeres online markedsføring